Mezunlar Derneğinden Dekanımıza Ziyaret

12 Ekim 2023 Perşembe

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı Nihal ÖĞTEN ve Üniversitemiz Kimya Bölümü öğretim üyesi, Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cevher ALTUĞ Dekanımız Prof. Dr. Rahmi YÜCEL’i ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerimize eğitim öğretim hayatları süresince mezun olan, kendi işini kurmuş veya özel ve kamu sektöründe çalışan mezun öğrencilerimiz tarafından mentörlük yapılmasını içeren koçluk sisteminin kurulmasına yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerimizin kariyer planlama sürecinde isteklerinin ve hedeflerinin farkına varmasını sağlayacak ve çalışma hayatı adaptasyonunu kolaylaştıracak öğrenci/mezun köprüsünü kurmak için yeni adımlar atılmasıyla ilgili konular değerlendirildi.

Ziyarete, Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cengizhan YILDIRIM ile Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay BAĞATIR eşlik etti.