Ders kayıtları: 25-29 Eylül 2017 (Başlama tarihi ve saati www.oidb.ibu.edu.tr adresinde ders kayıt işlemleri bağlantısında ilan edilecektir. Fakültelere göre farklılık gösterebilir.) (Bu dönemde sisteme sadece öğrenciler giriş yapabilir.)

Ders kayıtlarının yapılacağı sayfa: bys.ibu.edu.tr ve bys2.ibu.edu.tr (Şifrenizi bu adreslerden hemen alabilirsiniz. Sisteminin kullanımı için http://oidb.ibu.edu.tr/images/documents/obs/ogrenci-yardim-menusu.pdf adresindeki bilgileri incelemeniz faydalı olacaktır.)

Derslerin başlaması: 02 Ekim 2017

Ders Ekleme-Bırakma ve Danışman Onayları: 02 Ekim – 06 Ekim 2017 (Bu tarihler arasında sisteme sadece danışmanlar giriş yapabilir!)

Haftalık ders programları kayıt öncesinde iibf.ibu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Öğrenciler birinci sınıf derslerine kayıtlanmalıdırlar. Danışman onayına gönderilen dersler ekle-sil döneminde sadece danışmanlar tarafından değiştirilebilir.

Birinci öğretim dersleri 09:00-15:50, ikinci öğretim dersleri 17:00 - 22:50 saatleri arasında yapılacaktır.

Gruplu derslerde öğrenci numarasının sonu tek rakam olanlar 01, çift rakam olanlar 02 grubunu seçmelidirler.

Ders kayıtları için Mozilla Firefox tarayıcısını kullanmanız tavsiye edilir.