Kariyer Planlama Dersi Değerleme Formu

Rektörlük Makamı Kariyer Planlama ve Mezun İzlem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün ilgi yazısında; Kariyer Planlama Dersi hakkında geri bildirim almak ve ileriki dönemlerde dersin geliştirilmesi için çalışmalar yapmak amacıyla dersin 14.  haftası olan “Ders Değerleme” için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından dersi alan tüm öğrencilerin doldurması için “Kariyer Planlama Dersi Değerleme Formu”nun hazırlandığı belirtilmektedir.

“Kariyer Planlama Dersi Değerleme Formu” çevrim içi yapılacak olup linki aşağıda iletilmiştir.

Öğrencilerin takip etmesi gereken adımlar:

1. Paylaşılan linke girip tüm soruları doldurmak,
  2. Formu tamamladıktan sonra “Kaydet ve Bitir” butonunu tıklamak.

Anketin tek bir seferde ve yalnızca bir kez doldurulması gerekmektedir.

Anket cevaplarının kesinlikle üçüncü kişiler ile paylaşılmayacağı, farklı amaçlarla kullanılmayacağı bilgisi mail ortamında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından iletilmiştir.

Link: https://anket.cbiko.gov.tr/Public/kpd