Türk Dili I, İngilizce I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I deslerini alan öğrenciler için Uzaktan Eğitim Sistemi hk.

04 Ekim 2018

Türk Dili ve Yabancı Dil (İngilizce) dersleri uzaktan eğitim yolu ile çevrimiçi (online) olarak sunulmaktadır.

Üniversitemizdeki uzaktan eğitim uygulamaları ile uzaktan eğitim sisteminin kullanımı üzerine bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.

Aşağıdaki plan doğrultusunda merkez ve diğer yerleşkelerimizdeki toplantılardan birine katılımınızı beklemekteyiz.

Toplantı Yeri   Tarihi  Saati
Kongre Merkezi Bordo Salon 05.10.2018 Cuma 14:00 – 16:00
Kültür Merkezi Mavi Salon 09.10.2018 Salı 15:00 – 17:00

Toplantılara katılamazsanız;

Öğrencilerimiz için hazırlanan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi kullanım kılavuzuna aşağıdaki dosyaya tıklayarak erişebilirsiniz.

* Uzaktan eğitim yönetim sisteminin (ALMS) kullanımı

Mobil cihazlar ile Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine ve Sanal Sınıf Oturumlarına katılmak mümkündür. Aşağıdaki uygulamaların mobil araçlara yüklenmesi gerekmektedir.

* Ders içeriklerinin ve diğer etkinliklerin sunulduğu Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine erişim için Advancity ALMS yüklenmelidir.

* Sanal sınıf (canlı ders) oturumlarına katılmak için de Perculus 2 mobil cihaza yüklenmelidir.

ALMS              (Apple Store  -  Google Play)

Perculus          (Apple Store Google Play)

Mobil erişimler için ALMS uygulaması içerisinden Sanal Sınıf oturumu seçerek derslere katılabilirsiniz. Perculus uygulaması otomatik çalışacaktır. Perculus uygulamasına kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılmamaktadır.

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine giriş için kullanacağınız kullanıcı adı ve parola bilgileriniz aşağıdaki gibidir.

Kullanıcı Adı : Okul Numaranız (Lütfen okul numarınızın başına “o” harfi eklemeyiniz.)

Parola : T.C. Kimlik Numaranız

Not: Ders kaydınızı yaptığınızdan eminseniz ve sisteme giriş yapamıyorsanız lütfen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta gönderiniz.

Uzaktan eğitim sistemi üzerinden derslerinizi takip etmek için üniversitemizin kablosuz ağından yararlanabilirsiniz. Kablosuz erişim için gerekli bilgilere http://uyg.ibu.edu.tr/kilavuz/eduroam adresinden ulaşabilirsiniz.